Turnše 63
1233 Dob
05 99 25 929

O podjetju

Predstavitev

Smo družinsko podjetje, usmerjeno v razvoj, programiranje in izdelovanje visoko preciznih kovinskih ter plastičnih CNC-izdelkov. Primerni smo za proizvodnjo majhnih do srednje velikih serij.

V tridesetih letih obstoja na trgu (prej kot podjetje Izdelovanje kovinskih izdelkov, Opara Vido, s.p.) smo si izoblikovali lasten »know-how«, na osnovi katerega našim partnerjem zagotavljamo hitro odzivnost, visoko kakovost materialov in storitev, konkurenčne cene, fleksibilno proizvodnjo in kratke dobavne roke.

Sodelovanje s kupci običajno začnemo prek povpraševanja in ponudbe, nato ekipa tehnologov pripravi programe, ki se izvedejo na strojih. Med posameznimi fazami in na koncu delovnega procesa opravimo kontrolne meritve, da končni izdelek brezhibno ustreza tehničnim zahtevam kupcev.

Obdelujemo različne vrste plastike (POM, PA …) in kovin (aluminij, jeklo, železo, baker, medenina …). Iz našega skladišča lahko ponudimo dobavo izdelkov iz konsignacije ali po sistemu »kanban«.

Ustvarili smo si dobro ime, kar dokazujejo naši zadovoljni poslovni partnerji. Spoštujemo načela poštenega sodelovanja in se trudimo za dobre poslovne odnose.